Πόρτες ασφαλείας; Μονή διπλή ή τριπλή θωράκιση;



Τι θωράκιση χρειάζεται μια πόρτα ασφαλείας; Μονή διπλή ή τριπλή; Παρακάτω σας παραθέτουμε όλα αυτά που χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τις θωρακίσεις.

Η μονή θωράκιση περιέχει ένα φύλλο λαμαρίνας το οποίο εμπεριέχει τα κινούμενα μέρη της πόρτας και τα προστατεύει από το εξωτερικό τμήμα της. Εσωτερικά, υπάρχουν καλύμματα λαμαρίνας, τα οποία καλύπτουν τα σταθερά και κινούμενα μέρη. Το φύλο της πόρτας μπορεί να προσφέρει προστασία στην κλειδαριά, αλλά είναι πολύ ευάλωτο στις ενέργειες που θα εκτελέσει ο διαρρήκτης. Όσον αφορά την διπλή θωράκιση αυτή αποτελείται από δύο φύλλα λαμαρίνας, τα οποία βρίσκονται εσωτερικά και εξωτερικά. Το εσωτερικό φύλο διαθέτει δυο νευρώσεις που στόχο έχουν να κάνουν το φύλλο πιο άκαμπτο.

Έτσι είναι πολύ δύσκολο για τον διαρρήκτη να καταφέρει να εισέρθει στην οικία από την συγκεκριμένη πόρτα, ακόμα και εάν εκτελέσει αρκετές ενέργειες. Μια πόρτα ασφαλείας διπλής πάντα θωράκισης αποτρέπει έναν επίδοξο διαρρήκτη από το να εισβάλει στον χώρο σας. Η τριπλή θωράκιση. Όσον αφορά την τριπλή θωράκιση αυτή αποτελείται από τρία φύλλα. Το ένα υπάρχει εσωτερικά, ένα εξωτερικά και ένα στο ενδιάμεσο μέρος της πόρτας.

Οι πόρτες ασφαλείας τριπλής θωράκισης αντιστέκονται στις πιο επίμονες προσπάθειες του διαρρήκτη. Εφόσον ο διαρρήκτης αντιληφθεί πως η πόρτα αυτή είναι τριπλής θωράκισης δεν θα μπει καν στον κόπο να χάσει και άλλο πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να εισχωρήσει στην οικία σας από την συγκεκριμένη πόρτα. Συμπερασματικά, όσο πιο πολλές είναι οι θωρακίσεις σε μια πόρτα, τόσο πιο αποτελεσματική θεωρείται ως προς την ασφάλεια της.

Οι πόρτες ασφαλείας τριπλής θωράκισης δρουν αποτρεπτικά σε κάθε επίδοξο ληστή προσφέροντας σας το αίσθημα της ασφαλείας.

0 σχόλια: